torsdag 14 maj 2009

Skånsk pepparkaka

Sokrates brukade säga: "ät mig inte". Så sa inte mina skånska pepparkakor jag köpte idag, de skrek mer motsatsen och jag är ju inte sen att lyda saker som skriker åt mig. Däremot tänkte jag utveckla det ett snäpp. Jag tog fram norrbodakorv och ost samt smör förstås. Det var gott med både ost och korv men sen var det dags för det ultimata. The Cheezier Snack.

Börjar med att ta två skånska pepparkakor, bre dom och lägga korv på båda samt ost på ena.
Sen lägger man ihop de till en härlig burgare. Iaf som det ser ut för det ovana ögat! Sen in i mikron i 20 sekunder och sedan får man slutresultatet nedan!
Ta-Da! Fantastiskt smarrigt! Man kan säkert byta tillbehör då det inte är någon lag på att använda just norrbodakorv och gouda-ost.




Vid detta laget är det säkert flera av er som undrar "hur stora Skånska Pepparkakor hade du egentligen?" men det är faktiskt asietter de ligger på.

1 kommentar:

  1. här känner jag att jag måste ge mig in i matchen. skåne-pepparkakor med smör och ost is the shit! fast det där är ju vanliga pepparkakor för mig såklart. eller päbbarkagor som jag säger. skål!

    SvaraRadera